Agenda 2018


Ook in 2018 staan er weer allerhande activiteiten op de planning. Deze lopen uiteen van muzikale optredens, culturele-en historische lezingen tot tentoonstellingen. Iedereen is van harte welkom om deze activiteiten bij te wonen. Er is voldoende plaats en voor iedereen is er een mooie plek. De kerk is verwarmd en catering wordt verzorgd voor een optimale beleving.

 

 ______________________________________________________________________________


 

16 SEPTEMBER 15:00 : BAUKE VAN DER WOUDE & CAMPBELL FORBES

(Muzikaal optreden - duo)

 

 

foto van Van Harenskerk.


Bauke uit Dokkum, Campbell van de Bahama’s, zingen in het Fries en Stadsfries. Over vroeger, nu, over de kleinkinderen, het voorjaar, de school van toen, fitness, de liefde, het leven waarom ze beide Fries zijn…en ga zo maar door.

Zelfgemaakte en herkenbare liedjes recht uit het hart en met overtuiging gebracht. Vaak vrolijk en met humor, soms kritisch of ernstig. Van flinterdun tot spijkerhard. Het leven gaat aan u voorbij. Een luisterprogramma dat u op het puntje van uw stoel houdt.

Entree €10 - Consumpties €1

 

Voor een impressie van het repertoire kopiëer en plak één van onderstaande links in uw webadresbalk;

https://www.youtube.com/watch?v=jNskP0PO9hc

https://www.youtube.com/watch?v=MIOYWH9sjRI

 

We zijn druk bezig onze agenda te vullen dus blijft u ons vooral volgen. Dat kan ook op Facebook en Youtube (Van Harenskerk). 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Agenda

 

16 SEPTEMBER 15:00

Bauke van der Woude & Campbell Forbes


Het muzikale duo Bauke en Campbell zingen meezingers in het Fries en Stadsfries. De prachtige akoestiek van de kerk leent zich bij uitstek voor dit evenement. Iedereen is van harte welkom!